There was an error in this gadget

Sunday, March 27, 2011

HaRi InI... :(

28 mac 2011)
Hari ni kat opis…pagi2 masuk senyap jek…ase bosan plak…cepatla abis prektikel…then aku smpai kt meja then tgk kes yg aku da dapat last week…tgk jek fail 2…terus ase stress pagi2 yg indah ni….aduhhh knpe la cmni…ase cm nk cabut jek kepala ni…da la aku konpius giler nak wat valuation tuk lot rumah ni…knpe kne cari comp yang dari taman lain…betoila orang cakap belajar dengan keje jauh sangat beza..kyte kne survive…xsemestinya kyte pandai value property dalam latihan2 yang lecturer kyte bagi,kyte ni da bagus sgt nk wat valuation dalam keje…so ape yang penting kne pandai survive…da la banyak kali aku kuar masuk bilik Pegawai 2 tanya sal cmner nk wat valuation niyh…selalunye aku wat valuation gne comparable yang ade dalam kwasan tanha tu jugak..ni x…kne cari yg taman lain then wat analisis nk  tgk harga pasaran n kadar tanah…tyme kat kelas xde pon blaja wat cm2…ble da masuk prektikel…nah ko…sume benda baru ko knew at…kadang2 ase nk menjerit cakap…sy xreti wat…tp xley…so kne cuba jela wat walaupun salah…penah sekali aku nye hasil keje kne conteng2 dgn pen merah depan mata aku…memang sedey…xpe2 nk wat camner kne terima jela…atles aku akan belaja benda baru…sabar ye Suraya…I know u can do it…da x lama dah…lg sebulan jek..
Ni gambar front system penilaian..aku paling x ske tgk wana merah 2…maknenye aku xsiap lg kes yang satu 2..

 k la t sambung balik eyh

No comments:

Post a Comment