There was an error in this gadget

Monday, April 30, 2012

2 movie in a day


semalam saya seronok sangat sebab bersama dengan orang yang saya sayang sangat2...die selalu buat saya happy...rindoo sangat dengan die...


kami memang x plan pon nk tgk sampai dua movie dalam satu hari...cam tak percaya je dapat spend time dengan die tanpa gangguan.selalunye ade je yang nak bercakap dengan die...eyh jeles la pulak...yela mana tak jeles...handfon saya pon xberbunyi macam handfon die...geram jugak...walau ape pon saya memang sayang sangat sangat kat die...neway dua dua movie ni mmg best sangat-sangat...yang paling mengejutkan THE AVENGERS mencapai tahap 'FULL HOUSE' sampaikn Big Cinema Sitiawan ni bukak 2 rooms untuk satu masa tayangan...and yang paling penting,kami berdua sangat2 terhibur menonton THE AVENGERS especially watak TONY STARK/IRON MAN...bestnye jadi die...die ade menara sendiri iaitu STARK TOWER...kepada sesiapa yang belum menonton movie ini,cepat-cepatla pegi menonton movie ini.

ni gambar-gambar kami...